Aktuelle udstillinger

Filtrer på:

Besøg udstillingen i Søstrehuset i Christiansfeld og se et uddrag af Statens Kunstfond smykkesamling.
”Forhøret” er baseret på erindringer fra nogle af de modstandsfolk, der var i forhør hos Gestapo på Staldgården. Lydinstallationen er indrettet i de lokaler, hvor Gestapo havde deres kontorer og hvor
Fra 15. marts kan du gå tur foran Besøgscentret på Skamlingsbanken og samtidig lade dig fornøje af store landart skulpturer, som kunstnere fra kunstnergruppen ExArte i Kolding er i gang med at frems..
Hør personlige fortællinger fra de modstandsfolk og Gestapos folk, der havde deres gang på Staldgården fra efteråret 1943 og frem til befrielsen.
Vær forberedt på dyster stemning og kuldegysninger, når du besøger den berygtede Zelle II – Danmarks eneste bevarede Gestapo-celle.
Mærk stemningen og oplev de fire kræfter naturens, stedets, talens og samlingens kraft.
Når du indløser billet i Christiansfeld, får du samtidig adgang til at se denne udstilling, der er del af Brødremenighedens Museum.

Udstillinger på Museum Kolding

Museum Kolding er et statsanerkendt museum, der altid har aktuelle udstillinger. Museum Kolding har tre besøgssteder: Skamlingsbanken, Christiansfeld og Staldgården