Aktuelle udstillinger

Filtrer på:

Besøg udstillingen i Søstrehuset i Christiansfeld og se et uddrag af Statens Kunstfond smykkesamling.
Oplev omkring 90 forskellige afgangsprojekter fra Designskolen Kolding. Udstillingen viser, hvordan design og designere kan an gøre en positiv forskel i en verden.
Hør personlige fortællinger fra de modstandsfolk og Gestapos folk, der havde deres gang på Staldgården fra efteråret 1943 og frem til befrielsen.
Vær forberedt på dyster stemning og kuldegysninger, når du besøger den berygtede Zelle II – Danmarks eneste bevarede Gestapo-celle.
Mærk stemningen og oplev de fire kræfter naturens, stedets, talens og samlingens kraft.
Oplev Brødremenighedens udstillinger i UNESCO-byen Christiansfeld. Én af udstillingerne er Christina Friedericas mindestue.
Når du indløser billet i Christiansfeld, får du samtidig adgang til at se denne udstilling, der er del af Brødremenighedens Museum.
Se Brødremenighedens samling af genstande og få indblik i hverdagen og livet i UNESCO-byen Christiansfeld samt menighedens missionsarbejde.
Oplev Brødremenighedens udstillinger. Én af udstillingerne er Brødremenighedens samling af Jeppe Madsen Ohlsens malerier.