Ambassadørkorps

Stolthed og medværtsskab!
Christiansfeld Ambassadørkorps blev stiftet i foråret 2018 som følge af en række workshops og møder med lokale og interesserede borgere og andre aktører.
Ambassadørkorpset blev stiftet med det formål at skabe talerør, engagement, ejerskab og medværtskab i Christiansfeld blandt borgere, erhvervsdrivende, foreninger og organisationer samt øvrige interesserede.
Onsdag d. 20. juni 2018 blev første ambassadørevent afholdt i Søstrehuset. Her blev der skabt dialog med de fremmødte, som ud over at komme på en guidet byvandring i Christiansfeld også fik information om Christiansfeld | Museum Kolding arbejde med formidlingen af verdensarven.
Hvem kan blive ambassadører?
Er du stolt af Christiansfeld og verdensarven? Brænder du for det gode værtskab og vil du være med til at udbrede kendskabet til byen? – Så kan du blive ambassadør!
Ambassadørkorpset er for alle interesserede, personale i byens butikker, virksomheder, foreninger, organisationer og private borgere fra Christiansfeld og omegn – eller andre interessenter.
Formål
Ambassadørkorpset formål er at skabe:
Lokal forankring – sikre tilknytning til byen Christiansfeld og institutionen Christiansfeld | Museum Kolding som formidlingscenter og aktør i det lokale samfund.
Identitet i ambassadørkorpset og sikre: ejerskab, engagement, involvering.
Lokalt samarbejde – sikre det gode samarbejde mellem lokale, interessenter og Christiansfeld | Museum Kolding samt sikre en ”vi-løfter-i-flok”-mentalitet i byen.
Oplysning og formidling – sikre at lokale og interessenter er bekendt med byen historie og det arbejde der sker på Christiansfeld | Museum Kolding samt skabe et to-vejs talerør mellem Christiansfeld | Museum Kolding og medlemmerne i ambassadørkorpset.
Med-værtskab – Sikre at det gode værtskab, som Christiansfeld er kendt for, bibeholdes, så turister derigennem opnår en fantastisk oplevelse i byen, hvor det gode værtsskab er en vigtig faktor.
Udbytte
Det er ønsket, at Christiansfeld Ambassadørkorps bidrager til:
Økonomisk vækst.
En bæredygtig turismeudvikling, herunder en fordelagtig og fornuftig håndtering af turister i byrummet.
Øget kendskab til byen og dens historie – både blandt lokale og interessenter, men i høj grad også blandt byens besøgende.
Styrket lokalt forankring og lokalt samarbejde samt øget oplysning om Christiansfeld og verdensarven.

 

For yderligere oplysninger og tilmelding:
Sitemanager
Steen Rosenvinge Lundby
srl@kolding.dk
79 79 10 73

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev