Digitalt guidede ture

Digitalt guidede ture

Vi har også udviklet flere digitale byvandringer, hvor du på egen hånd kan gå på opdagelse i byerne og historien. Spol tiden tilbage og oplev Kolding under besættelsen eller Genforeningen i 1920 gennem billeder, tekst, lyd, video og augmented reality. 

To unge museumsgæster står foran porten til Staldgården og kigger på en smartphone, der viser Vizgu appen med en digital guidet tur på.

Digital guidet tur: 

Kolding under Besættelsen

Spol tiden tilbage og besøg en række steder, som spillede en særlig rolle for nogle af de dramatiske begivenheder, som fandt sted i Kolding under besættelsen. 

Læs mere om den digitale guidede tur Kolding under Besættelsen.

Digital guidet tur: 

Genforeningen i 1920

Tag med på en spændende byvandring rundt til markante steder i Christiansfeld og få fortalt historien om Genforeningen i 1920 gennem billeder, tekst, lyd, videoer og augmented reality med denne digitale byvandring.

Læs mere om turen og hvordan du kan komme på digitalt guidede ture.

Augmented Reality

I vores digitale guides har vi gjort brug af Augmented Reality, hvor den digitale verden og den virkelig verden smelter sammen. Blandt andet kan du i den guidede tur Kolding under Besættelsen møde Gerda, der kan fortælle om livet under 2. verdenskrig, og du kan se datidens aviskiosk poppe op på torvet, som den så ud dengang.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev