Støt museet

Donation til Museum Kolding
For at Museum Kolding kan forblive på SKATs liste over godkendte, almennyttige foreninger og institutioner, skal vi hvert år modtage 100 donationer på minimum 200kr. pr. donation.
Når du støtter museet hjælper du os med at bevare og videreformidle kulturarven. Donationer går til nye særudstillinger, forskning, formidling af kulturarv, events og børneaktiviteter. Dit bidrag kan være med til at sikre nuværende og næste generationers kendskab til hele Koldings lokalhistorie.
Et bidrag på 200 kr. har altså stor betydning for museet.
Du kan både som privatperson og virksomhed støtte museet.
Alle gavegivere har ret til et personligt skattefradrag, så du får lidt igen af det som du har givet.

Støt Museum Kolding

Støt Museum Kolding

– MobilePay på nr. 313438
– Bankoverførsel på konto: 7040-1094720
– Send en mail til museum@museumkolding.dk
Her på siden 
Man kan donere som privatperson eller virksomhed og, hvis du oplyser CPR- eller CVR-nummer, og mærker betalingen ‘Donation’, så indberetter Museum Kolding til SKAT og du får skattefradrag for beløbet.

Tak for din støtte.
Donation af arv
Vil du hjælpe Museum Kolding til at udvikle og skabe et moderne og højaktuelt museum? Vi er allerede godt i gang, men vi vil gerne gøre det endnu bedre. Hvis du har lyst til at støtte os, kan du oprette et testamente, hvori du donerer arv til museet.
Testamentet oprettes nemt og enkelt
Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24. Samarbejdet betyder, at du gratis, nemt og enkelt kan oprette et testamente, når testamentet indeholder donation af arv til Museum Kolding.
Testamentet oprettes online ved at svare på 12-15 spørgsmål. Når testamentet er oprettet, sendes det straks pr. e-mail, hvorefter det skrives under. Du vil modtage mere information sammen med dit gratis testamente. Opret testamentet allerede i dag – tryk her.
Tak for støtten
På forhånd mange tak for, at du vil støtte os i udvikling af museet, som skal blive Kolding kommunes lokalhistoriske kraftcenter.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev