Jazz på Skamling – Jorden rundt på 1. klasse

Malene Kjærgård og hendes store orkester og børnekor spiller musik fra hele verden. 

Hvor mange historier kan der gemme sig i en gammel kuffert?  

Det opdager Malene Kjærgård, da hun finder sin morfars gamle rejsekuffert på loftet og tømmer den for sjove souvenirs. Med et enkelt dyk befinder hun sig til De Dødes Dag i Mexico, til sladrefest i Trinidad, og på toppen af en sprudlende vulkan på Hawaii, midt i sin morfars fortællinger.  

Kufferten er ikke blot fyldt med souvenirs og fortællinger, men også med musik og sange fra hele verden om alle morfars eksotiske rejser. Dem kan du høre og sanse til koncerten ”Malene Kjærgård – Jorden Rundt på 1. klasse,” hvor børn og deres voksne inviteres til at hjælpe med at fiske souvenirs op af den gamle rejsekuffert, så Malene Kjærgård med band kan folde alle morfars minder og historier ud i deres prisvindende musikeventyr.   

Malene Kjærgård har turneret med ”Malene Kjærgård – Jorden Rundt” i nogle år, men i anledning af, at koncerten i år er blevet udvalgt som signaturevent for Trekantområdets Festuge, har vi valgt at invitere jer med på en rejse på førsteklasse. Bandet udvides derfor med fire blæsere og tre lokale børnekor fra de tre kommuner, hun besøger i Trekantområdets Festuge.

Line up: 
Malene Kjærgård – vocal 
Maj Berit Guassora – trompet 
Johannes Wamberg /TBA – guitar 
Tobias Dall – bas 
Tira Skamby –percussion
Jesper Riis – trompet
Kirstine Kjærulff Ravn – trombone
NN – saxofon
NN – saxofon
Børnekor fra de tre involverede kommuner

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev