Jazz på Skamling – The Three Body Problem

The Three Body Problem er et ungt band med meget på hjerte. Man bliver som publikum henført i deres univers, når synthens atmosfæriske klangflader fletter fingre med blæsernes melodier og skaber en svævende og minimalistisk fortolkning af verden omkring os.

Musikken afspejler relationen mellem mennesker og vores behov for ro i en hektisk verden. Inspirationen startede, da bandet skulle komponere musik til en dokumentarfilm omhandlende livet med cerebral parese og musikken blev derigennem et soundtrack til det at være menneske her på jorden.

Line up:
Jon Askjær – trompet
Lasse Damsgaard – saxofon
Martine Bak Toldam – synth

Koncerterne kurateres af TRIO i samarbejde med Museum Kolding.