Jazz på Skamling – Solborg/Banke/Heebøll

Solborg/Banke/Heebøll er musikalske kumpaner af den langtidsholdbare slags. Her findes en ganske særegen, gensidig forståelse og en nærmest telepatisk musikalsk samtale. Deres sidste album ANGELS modtog mange roser for sin intense integritet og det dynamiske samspil. Det er også en sjælden chance for at høre hvordan det kan lyde når gruppen fortolker andres musik og udvalgte yndlingssange. 

Trioens indgangsvinkel handler grundlæggende om fokus på hvordan materialet, gennem nærværende og dynamisk samspil, kan forløses på stærkest mulige måde – uanset genre. Over tid har de udviklet en særegen gensidig forståelse og – med nogen lytteres ord – telepatisk spillestil. Som om alle i gruppen trækker vejret gennem samme lunger og skaber transparent, elastisk musik. Her lyttes og tales med omhu, respekt og nysgerrighed.

Line up:

Mark Solborg: guitar

Anders Banke: saxofon, basklarinet

Bjørn Heebøll: trommer

KØB BILLET

Jazz på Skamling er intime koncerter som afholdes i det smukke Besøgscenter Skamlingsbanken. Første søndag i hver måned kan du opleve toppen af dansk jazz i en koncert, hvor du kommer helt tæt på kunstneren. Du kan kombinere koncerten med en tur rundt i landskabet på Skamlingsbanken og et besøg i det nye besøgscenter – entreen er inkluderet i billetten.

I første halvår af 2023 er der planlagt følgende koncerter:

Søndag d. 12. februar kl. 16:00 – Rõivassepp/Eskildsen duo
Søndag d. 5. marts 16:00 – Gustaf Ljunggren/Emil de Waal
Søndag d. 2. april 16:00 – Lis Wessberg & Steen Rasmussen
Søndag d. 7. maj kl. 16:00 – Dayyani/Flensborg Duo
Søndag d. 4. juni kl. 16:00 – GuitarRama Jazzical
Søndag d. 2. juli kl. 16:00 – Solborg/Banke/Heebøll

Jazz på Skamling er arrangeret af Museum Kolding og Jazz i Trekanten og støttet af Augustinus Fonden.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev