Jazz på Skamling – Rõivassepp/Eskildsen duo

Karmen Rõivassepp (vokal) og Simon Eskildsen (piano) udgør halvdelen af Karmen Rõivassepp Quartet og giver her en helt speciel og intim koncert med enkle arrangementer af Karmens egne kompositioner i form af smukke og til tider melankolske sange.

Karmen Rõivassepp er en ung prisbelønnet estisk jazzvokalist, komponist, bigbanddirigent og arrangør, der i de senere år har fået en stor tilhængerskare og opnået stor anerkendelse i både Danmark og udlandet. Rõivassepp er flydende i en række musikalske stilarter og navigerer legende mellem mainstream, latin og moderne jazz. Hun bliver bemærket for sin instrumentagtige sang, klare lyd og altid charmerende og ubesværede præstation.

Simon Eskildsen imponerer på klaver med sit lydhøre og livlige spil. Han balancerer et højt teknisk niveau med en lyrisk, til tider humoristisk, musikalitet. Med en udpræget harmonisk forståelse og et bredt genrekendskab er det altid en interessant oplevelse at lytte til Simon Eskildsen.

KØB BILLET

Jazz på Skamling er intime koncerter som afholdes i det smukke Besøgscenter Skamlingsbanken. Første søndag i hver måned kan du opleve toppen af dansk jazz i en koncert, hvor du kommer helt tæt på kunstneren. Du kan kombinere koncerten med en tur rundt i landskabet på Skamlingsbanken og et besøg i besøgscentret – entréen er inkluderet i billetten.


I foråret er der planlagt følgende koncerter:

Søndag d. 12. februar kl. 16:00 – Rõivassepp/Eskildsen duo
Søndag d. 5. marts 16:00 – Gustaf Ljunggren/Emil de Waal
Søndag d. 2. april 16:00 – Lis Wessberg & Steen Rasmussen
Søndag d. 7. maj kl. 17:00 –Solborg/Banke/Heebøll

Søndag d. 4. juni kl. 16:00 – GuitarRama Jazzical

Jazz på Skamling er arrangeret af Museum Kolding og Jazz i Trekanten og støttet af Augustinus Fonden.

https://simoneskildsen.dk/

https://www.facebook.com/roivasseppmusic

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev