Jazz på Skamling – Mirja Klippel / Alex Jønsson

Med en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur, har den finske sangskriver og sanger Mirja Klippel markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene. Allerede hendes debut-EP `Lift Your Lion´ indbragte den danskbaserede musiker en Danish Music Award Folk som Årets Sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa og Nordatlanten og har udgivet yderligere to albums. Hendes seneste album `Slow Coming Alive´ fik tre nominationer på Danish Music Awards Roots i 2021. Med sin faste medmusiker Alex Jønsson drager hun publikum ind i et organisk og atmosfærisk univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Line-up:
Mirja Klippel: Vokal, guitar og waldzither