Jazz på Skamling: Mette Juul Trio

Mette Juul har høstet stor ros for hendes uforlignelige vokal og inderlige fortolkninger. Juul udgav sit fjerde album Change på Universal Music i september 2019 og efterfølgeren New York- Copenhagen i marts 2020.
Den nye musik har udvidet lytterskaren og har modtaget et væld af flotte anmeldelser hos den danske og internationale presse.

I 2015 tog karrieren for alvor fart i forbindelse med hendes tredje album “There is a song” (Universal Music), som hun indspillede i New York med den danske pianist Nikolaj Hess, Ambrose Akinmusire på trompet, Rodney Green på trommer, Joe Sanders på bas og guitaristen Mike Moreno.

Denne udgivelse fasttømrede Mettes musikalske ståsted, hvor hun med ægte og ren autoritet formår at sammensmelte den nordiske melankolske klang med den dynamiske amerikanske jazzarv.

På Skamlingsbanken får du muligheden for at opleve hende i de mest intime rammer med kun guitar og bas som opbakning. Det bliver en helt speciel og inderlig oplevelse.

Line-up:
Mette Juul: vokal/guitar