Jazz på Skamling: Mette Juul Trio

Mette Juul har høstet stor ros for hendes uforlignelige vokal og inderlige fortolkninger. Juul udgav sit fjerde album Change på Universal Music i september 2019 og efterfølgeren New York- Copenhagen i marts 2020.
Den nye musik har udvidet lytterskaren og har modtaget et væld af flotte anmeldelser hos den danske og internationale presse.

I 2015 tog karrieren for alvor fart i forbindelse med hendes tredje album “There is a song” (Universal Music), som hun indspillede i New York med den danske pianist Nikolaj Hess, Ambrose Akinmusire på trompet, Rodney Green på trommer, Joe Sanders på bas og guitaristen Mike Moreno.

Denne udgivelse fasttømrede Mettes musikalske ståsted, hvor hun med ægte og ren autoritet formår at sammensmelte den nordiske melankolske klang med den dynamiske amerikanske jazzarv.

På Skamlingsbanken får du muligheden for at opleve hende i de mest intime rammer med kun guitar og bas som opbakning. Det bliver en helt speciel og inderlig oplevelse.

Line-up:
Mette Juul: vokal/guitar
Andreas Hourdakis: guitarer
Mikkel Riber: bass mm.

KØB BILLET


Koncerten er en del af en koncertrække på 10 koncerter i 2024 på Besøgscentret Skamlingsbanken, hvor fordybelse og eftertænksomhed er det gennemgående tema. Du kan opleve vedkommende koncerter, hvor musikerne er i øjenhøjde, og hvor man kan lade tankerne flyve med udsigt over Lillebælt og Skamlingsbankens smukke natur som bagtæppe.

Koncerterne kurateres af Jazz i Trekanten i samarbejde med Museum Kolding.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev