Jazz på Skamling – Jazz for kids

Lyrisk og spraglede lydunivers der skabes af en mængde forskellige instrumenter som piano, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil og serveres med lige dele humor og alvor.

Flensborg/Venndt-Duo spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition. Musikken kan nærmest betegnes som en slags “improviseret programmusik”, hvor indholdet kan tage udgangspunkt i en frostklar dag i Vejle, en mobiltelefon, æblekage med flødeskum eller noget helt andet. Deres lyriske og spraglede lydunivers skabes af en mængde forskellige instrumenter, bl.a. piano, kontrabas, mundharpe, kalimba, blokfløjte, klokkespil, el-trommer m.m.m, og serveres med lige dele humor og alvor.

Arrangementet er en del af børnejazzfestivalen JAZZ FOR KIDS arrangeret i samarbejde mellem Copenhagen Jazzfestival og Jazz I Trekanten

Line Up:
Jacob Venndt: bas, mundharpe mm.
Pojken Flensborg: piano, melodika