Jazz på Skamling: Duo Buur / Wildau

Simon Buur og Asger Wildau startede deres samarbejde i 2015, da de mødtes på solistlinjen på den klassiske linje på Det Jyske Musikkonservatorium, og de to har siden jævnligt spillet sammen. Duoen samledes oprindeligt om glæden til repertoiret for cello og guitar men skiftede hurtigt til at fokusere på Asgers egne værker.

Duoen præsenterer ved koncerten i Skamlingsbanken en blanding mellem værker fra repertoiret for cello og guitar samt en række arrangementer og værker af Asger Buur.

Asger Buur er solistuddannet i cello fra DJM. Han har også studeret i Odense og Malmö. Hans musik er blevet spillet af mange professionelle musikere. Asgers musik er fri af genre. Den er fokuseret på det klanglige, det rytmiske og har en barnlig friskhed, der er legende, forførende og uskyldig i sit udtryk.

Simon Wildau er solistuddannet fra DJM og DKDM. Han har desuden taget 2 års overbygninger på ESMUC i Barcelona. Simon har vundet adskillige konkurrencer som solist og kammermusiker i ind- og udland.

Line up:
Asger Buur – Cello