Jazz på Skamling: Duo Buur / Wildau

Simon Buur og Asger Wildau startede deres samarbejde i 2015, da de mødtes på solistlinjen på den klassiske linje på Det Jyske Musikkonservatorium, og de to har siden jævnligt spillet sammen. Duoen samledes oprindeligt om glæden til repertoiret for cello og guitar men skiftede hurtigt til at fokusere på Asgers egne værker.

Duoen præsenterer ved koncerten i Skamlingsbanken en blanding mellem værker fra repertoiret for cello og guitar samt en række arrangementer og værker af Asger Buur.

Asger Buur er solistuddannet i cello fra DJM. Han har også studeret i Odense og Malmö. Hans musik er blevet spillet af mange professionelle musikere. Asgers musik er fri af genre. Den er fokuseret på det klanglige, det rytmiske og har en barnlig friskhed, der er legende, forførende og uskyldig i sit udtryk.

Simon Wildau er solistuddannet fra DJM og DKDM. Han har desuden taget 2 års overbygninger på ESMUC i Barcelona. Simon har vundet adskillige konkurrencer som solist og kammermusiker i ind- og udland.

Line up:
Asger Buur – Cello
Simon Wildau – Guitar

KØB BILLET

Koncerten er en del af en koncertrække på 10 koncerter i 2024 på Besøgscentret Skamlingsbanken, hvor fordybelse og eftertænksomhed er det gennemgående tema. Du kan opleve vedkommende koncerter, hvor musikerne er i øjenhøjde, og hvor man kan lade tankerne flyve med udsigt over Lillebælt og Skamlingsbankens smukke natur som bagtæppe.

Koncerterne kurateres af Jazz i Trekanten i samarbejde med Museum Kolding.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev