Museum Kolding deltager som en af aktørerne i Bacon eller Bygotto, hvor museumsinspektør Louise Klinge præsenterer en gennemgang af madens betydning for samfundsudviklingen op gennem historien og samfundets påvirkning på mad- og kostvaner fra jægerstenalderen til nutiden.
Eventet er en del af Kolding Talks.
Program:
17.30 tag plads ved langbordene og lad snakken begynde
18.00 Vi serverer mad fra vores lokale Multifoods + fællessang med Sangkraft Kolding og Byrådsbandet
19.00
- Værsgo ’ vi sætter scenen med dilemmaer omkring vores mad – fra veganertosse til baconfreak
- TV-køkken med Rasmus Vemmelund, fra Trapholt/Gustav Lind
- Historisk kig på mad v/ Louise Klinge, Museum Kolding
- Hvad spiser Kolding – spændende peptalk om maden nu og i fremtiden v/Kolding Fødevareråd
- Debat ved bordene
- Buffet med lokale perspektiver og personligheder
- Mød: FoodReformers, en grøn kantine, Solskin, En kvægavler, en selvforsyner, Kolding Madhjælp, Mad på recept…
- Kunst og mad – Eat me v/Karen Grøn fra Trapholt
- Fif og fiduser, hvad kan du selv gøre….
Spis, snak, giv din mening og vind præmier undervejs.
Sted: Arrangementet afholdes på Kolding Bibliotek.
Pris: 100 kr.
Billetter kan købes her