Museum Kolding deltager som en af aktørerne i Bacon eller Bygotto, hvor museumsinspektør Louise Klinge præsenterer en gennemgang af madens betydning for samfundsudviklingen op gennem historien og samfundets påvirkning på mad- og kostvaner fra jægerstenalderen til nutiden.

Eventet er en del af Kolding Talks.

Program:

17.30 tag plads ved langbordene og lad snakken begynde

18.00 Vi serverer mad fra vores lokale Multifoods + fællessang med Sangkraft Kolding og Byrådsbandet

19.00

  • Værsgo ’ vi sætter scenen med dilemmaer omkring vores mad – fra veganertosse til baconfreak
  • TV-køkken med Rasmus Vemmelund, fra Trapholt/Gustav Lind
  • Historisk kig på mad v/ Louise Klinge, Museum Kolding
  • Hvad spiser Kolding – spændende peptalk om maden nu og i fremtiden v/Kolding Fødevareråd
  • Debat ved bordene
  • Buffet med lokale perspektiver og personligheder 
  • Mød: FoodReformers, en grøn kantine, Solskin, En kvægavler, en selvforsyner, Kolding Madhjælp, Mad på recept…
  • Kunst og mad – Eat me v/Karen Grøn fra Trapholt
  • Fif og fiduser, hvad kan du selv gøre….

Spis, snak, giv din mening og vind præmier undervejs. 

Sted: Arrangementet afholdes på Kolding Bibliotek.
Pris: 100 kr.
Billetter kan købes her
 

ENTRÉ

100 kr.

Dato og tidspunkt

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev