Drageflyvning og bålhygge på Skamlingsbanken

Bål, drageworkshop, spil og kreative aktiviteter 🔥🪁

I uge 42 kan man i efterårsferen prøve hyggelige aktiviteter på Skamlingsbanken:

Bålhygge 🔥
Kom med og hyg med varm kakao når vi tænder op i det lille bålfad foran besøgscentret. Vi laver snobrød og popcorn over bålet og i Besøgscentret kan man købe varm kakao.
Tidspunkt: Udvalgte dage i efterårsferien kl. 13.30.
Pris: Gratis
Sted: Skamlingsbankens Besøgscenter, Skamlingvejen 125, 6093 Sjølund

Drageflyvning – Byg din egen drage 🪁
Det er fantastisk at lege med drager, når vinden blæser. Har du lyst til at lære at bygge din helt egen drage i efterårsferie?
Så kom ud på Skamlingsbanken i efterårsferien, når vi afholder drageværksted for børn og deres voksne.
Vi bygger to forskellige drager, som næsten med garanti flyver, bare det blæser lidt. Når dragen er færdig kan du teste den i vinden på Skamlingsbankens bakker.


Slædedrage: Byg en slædedrage og mal den flot – og så hurtigt ud og få den til at flyve!
Slædedragen er en meget enkel drage, som alle kan bygge – mindre børn har måske brug for lidt hjælp fra deres voksne.
Deltadrage: Deltadragen er for større børn og deres voksne. Den er lidt sværere at bygge, men den flyver højt og ser fantastisk flot ud.
Vi har poser, pinde og snor. Har du en flot pose derhjemme, må du gerne tage den med.

Når man bygger sin drager, skal man være særlig omhyggelig, og man skal have god plads rundt om sig, derfor kan vi kun være omkring 14 børn og deres voksne i gang samtidig. Aktiviteten er for børn og deres voksne, så vi forventer at voksne er ved deres barn under hele dragebygningen.
Kom i god tid og køb din billet (én billet pr. drage) og vær forberedt på, at der kan være ventetid (tilmelding via facebook gælder ikke som forhåndstilmelding).

Ventetiden kan fordrives med at nærstudere udstillingen (entré for voksne er nødvendig), eller man kan suse en tur rundt på Skamlingsbanken – har man mod på det, kan man gå helt ned til havet, og bestige bjerget 😊.
Tidspunkt: Udvalgte dage i uge 42 kl. 13:30-15:30 (2 timer)
Pris: Det koster 20 kr. at bygge
Sted: Drageværkstedet er inde i Besøgscenteret, men dragerne skal jo ud at flyve, så tag varmt tøj og fodtøj på. Det kan være køligt på denne årstid. Skamlingvejen 125, 6093 Sjølund

Kreabord 🎨 Inde i centret står vores Kreabord klar, hvor du kan skabe dine egne efterårsbilleder 🍂


Aktivitetskasse 🎲 Hver dag ruller vi også vores populære Aktivitetskasser frem. De indeholder masser af sjove aktiviteter for hele familien – lige fra kongespil, kast med ægte hestesko til kæmpe yatzy.


I efterårsferien kan man deltage i forskellige aktiviteter på alle vores besøgssteder 🍂 Find den sidste brik og advar modstandsmanden på Staldgården eller hjælp pigen der fanget i fremtiden tilbage i tiden i Christiansfeld.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev