Guidet Tur – Digital – Kolding Under Besættelsen

Tag med Museum Kolding på en spændende tur rundt i besættelsestidens Kolding med den digitalt guidede tur – Kolding Under Besættelsen.

Mørklægning, rationering, spærretid, sabotage og Gestapos terror var blot nogle af de elementer som definerede livet i besættelsestidens Kolding – og i hele landet.

Denne guide spoler tiden tilbage og tager dig med på en tur rundt i besættelsestidens Kolding. Ruten leder dig forbi en række steder, som spillede en særlig rolle eller var scene for nogle af de dramatiske begivenheder, som fandt sted i Kolding under besættelsen.

Undervejs bliver du med lyd, billeder, film og moderne teknologi præsenteret for forskellige sider af hverdagslivet i byen i de fem onde år.

Ruten, der foregår i Kolding Midtby, er ca. 2 km lang og tager omkring 1.5 time.

Denne byvandring finder sted på appen Vizgu. Her kan du også finde forskellige oplysninger om Staldgården, få overblik over aktuelle og kommende udstillinger og møde den digitale figur Gerda i STALDGÅRDENs digitale byvandring om Besættelsen i Kolding.

Vizgu giver dig desuden adgang til Museum Koldings øvrige afdelinger samt andre museer og kulturintuitioner i Danmark. Appen er gratis at hente.

Pris for denne digitalt guidede tur: 25 kr. Turen købes inde i appen.

Find Vizgu appen i App Store eller på Google Play

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev