Designskolens Afgangsudstilling

Oplev 80 forskellige afgangsprojekter fra Designskolen Kolding.

Udstillingen viser, hvordan design og designere kan gøre en positiv forskel i en verden, hvor der er brug for nye måder at tænke på.

På din rejse gennem udstillingen vil du møde funktionelle, æstetiske og måske overraskende designløsninger, såvel som teknikker og metoder til at skabe interaktioner og transformere systemer. Du vil komme til at sætte spørgsmålstegn ved dine vaner. Du vil se glimt af fremtiden. Og du vil få lejlighed til at udforske designeren i dig selv.

Afgangsprojekterne udstilles på Museum Kolding i Staldgårdens nordfløj, der med sine rå, autentiske lokaler viser tydelige spor fra brug gennem tiderne. Udstillingen sker som led i en partnerskabsaftale mellem Designskolen Kolding og Museum Kolding, der har en fælles vision om at eksperimentere og afprøve helt nye udstillingsformater og måder at formidle design og lokalhistorie på.

Udstillingen vises på Staldgården frem til den 23. oktober 2022. Der er åbent i museets normale åbningstid, alle dage kl. 10-17. Alle weekender samt udvalgte hverdagseftermiddage vil der være en designvært i udstillingen og mulighed for rundvisninger m.m.


Tilmeld dig vores Nyhedsbrev