Børnekulturpas: Besøg Staldgården og Søstrehuset

18 kulturinstitutioner og Kolding Kommune står sammen bag et kulturpas, som mere end 1000 skoleelever i 0. klasse får udleveret i begyndelsen af skoleåret. Kulturpasset er et nyt initiativ fra Kulturudvalget, der skal bidrage til at udbrede kendskabet til Koldings mange kulturtilbud.

Når man sidder med kulturpasset i hånden, sidder man med en lille farverig pixibog på 25 sider. Åbner man kulturpasset møder man to børn, der tager en med rundt i de mange kulturtilbud, som passet indeholder. Fælles for alle kulturoplevelserne er, at man, med kulturpasset i hånden, får enten en lille præmie for at løse en opgave eller et klistermærke til sit kulturpas.

18 kulturinstitutioner er med i kulturpasset: Koldingbibliotekerne, Legeparken, Dansk Sygeplejehistorisk Museum, Nicolai for børn, Harteværket, Kolding Egnsteater, Geografisk Have, Kolding Stadsarkiv, Museum Kolding i Christiansfeld, Museum Kolding i Staldgården, Dronning Dorothea Teatret, Landbomuseet Kolding, Trapholt, Kulturskolen Kolding, Kongeåmuseet, Jazz i Trekanten, Nicolai Biograf, Koldinghus. 

Kulturpasset uddeles i skolerne fra uge 33 og gælder til og med juli 2024.

Staldgården

Når et barn besøger Staldgården med kulturpasset er der også gratis adgang for én medfølgende voksen til udstillingen 🎫

Søstrehuset, Christiansfeld

Tag rundt i byen og løs gåderne for at genfinde honningkageopskriften.


Se hele kulturpasset her

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev