Støt museet

Støt Museum Kolding

Når du støtter museet hjælper du os med at bevare og videreformidle kulturarven. Donationer går til nye særudstillinger, events og børneaktiviteter. Dit bidrag kan således være med til at sikre nuværende såvel som næste generationers kendskab til hele Koldings lokalhistorie.

For at Museum Kolding kan forblive på SKATs liste over godkendte, almennyttige foreninger og institutioner, skal vi hvert år modtage 100 donationer på minimum 200kr. pr. donation.  

Et bidrag på 200kr. har således stor betydning for museet.

Du kan både som privatperson og virksomhed støtte museet.

Flere af museets værker og samlinger er blevet til af donationer af enkeltværker, hele samlinger og testamentariske gaver. 

Alle gavegivere har ret til et personligt skattefradrag, så du får lidt igen af det som du har givet.

Er du interesseret i at bidrage med en donation, kan du bidrage på forskellige måder:

Støt med en donation gennem vores billetsystem
– MobilePay på nr. 313438
– Bankoverførsel på konto: 7040-1094720
– Send en mail til museum@museumkolding.dk

Man kan donere som privatperson eller virksomhed og, hvis du oplyser CPR- eller CVR-nummer, og mærker betalingen ‘Donation’, så indberetter Museum Kolding til SKAT og du får skattefradrag for beløbet.

Tak for din støtte.

Donation af arv

Vil du hjælpe Museum Kolding til at udvikle og skabe et moderne og højaktuelt museum? Vi er allerede godt i gang, men vi vil gerne gøre det endnu bedre. Hvis du har lyst til at støtte os, kan du oprette et testamente, hvori du donerer arv til museet.

Testamentet oprettes nemt og enkelt

Vi har indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24. Samarbejdet betyder, at du gratis, nemt og enkelt kan oprette et testamente, når testamentet indeholder donation af arv til Museum Kolding.

Testamentet oprettes online ved at svare på 12-15 spørgsmål. Når testamentet er oprettet, sendes det straks pr. e-mail, hvorefter det skrives under. Du vil modtage mere information sammen med dit gratis testamente. Opret testamentet allerede i dag – tryk her.

Tak for støtten

På forhånd mange tak for, at du vil støtte os i udvikling af museet, som skal blive Kolding kommunes lokalhistoriske kraftcenter.

DanishEnglishGermanHindi

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev