Pakkeløsninger

GUIDET TUR I UNESCO BYEN OG FROKOST

Allerede ved første øjekast kan man se, at bymidten i Christiansfeld er noget særligt. Få et unikt indblik i UNESCO verdensarvsbyen, der blev bygget af Brødremenigheden i 1773 og indrettet efter principper om symmetri, lighed og fællesskab.

Tag med på en guidet tur i byen, besøg byens hyggelige butikker og nyd en frokostplatte i historiske rammer på Den gl. Grænsekro.

MED I PRISEN
1,5 times guidet tur
Frokost på Den gl. Grænsekro (ekskl. drikkevare)

PRIS FRA
395 kr. pr. pers. ved 12 personer

KONTAKT OS PÅ:
76 33 81 00 
MUSEUM@MUSEUMKOLDING.DK

FORTÆLLETUR MED KAFFE OG KAGE

Naturen på Skamlingsbanken taler sit helt eget sprog. Under istiden skabte gletsjeren et dramatisk og kuperet landskab. Markante historiske personligheder har stået på Højskamlingen og fejret det danske sprog, talt for frihedsrettigheder og banet vej for oplysning og demokrati.

Fortælleturen kombinerer en guidet tur i det historie landskab med et besøg i det nye Besøgscenter, der stiller skabt på stedets og talens kræfter.

Café Skau i Besøgscentret er stedet, hvor man efter en travetur i naturen, nyder sin kaffe og kage, til en udsigt man sjældent ser lige.

MED I PRISEN
1,5 times guidet tur inde i Besøgscentret og i naturen
Dagens kage og kaffe i Café Skau

PRIS FRA
245 kr. pr. pers. ved 12 personer

KONTAKT OS PÅ:
76 33 81 00
MUSEUM@MUSEUMKOLDING.DK

HISTORISK BYVANDRING MED KAFFE OG KAGE

Rejs ind i besættelsestidens Kolding. Sammen med en af Museum Koldings guider går turen rundt i Kolding centrum, hvor historien om livet og dagligdagen
under besættelsen bliver fortalt. Se nogle af de steder i Kolding by, der blev ramt af sabotage eller, hvor man dengang kunne finde beskyttelse i beskyttelsesrum.

Byturen slutter ved kulturstedet Nicolai, midt i Kolding, hvor der bliver serveret dagens kaffe og kage.

MED I PRISEN
1,5 times guidet byvandring
Kaffe og kage på Nicolai Café

PRIS FRA
185 kr. pr. pers. ved 12 personer

KONTAKT OS PÅ:
76 33 81 00
MUSEUM@MUSEUMKOLDING.DK

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev