Jazz på Skamling – Lis Wessberg & Steen Rasmussen

På denne søndag kan du møde Lis Wessberg på trombone og Steen Rasmussen på piano, der har dannet par i mange år; både privat og i musikken.

Lis Wessberg har således i mange år været fast medlem af Steen Rasmussen Quinteto, og Steen Rasmussen er nu fast medlem af Lis Wessbergs nye gruppe Yellow Map. I mere end 30 år har de to, hver især spillet med et utal af danske og internationale kunstnere i mange forskellige genrer.

Nu skal vi opleve dem i et intimt setup, med trombone og piano. Sammen vil de tage lytterne med på en musikalsk rejse som er farvet af både nordiske himmelstrøg, amerikanske jazztraditioner og sydamerikanske rytmer.

Lis Wessberg har medvirket på mere en 45 udgivelser, og hun har turneret flittigt i både Danmark og i udlandet med kunstnere og orkestre som Marilyn Mazur, Fredrik Lundin, Jan Kaspersen, Lennart Ginman, DR Big Band, Hanne Boel, Benjamin Koppel, Sophisticated Ladies, Claus Høxbroe, Joyce Moreno (BRA) Paulo Braga (BRA), Randy Brecker (US), Kid Creole And The Coconuts (US), Juke Jordan (US) og mange flere.

I 2021 udgav Lis Wessberg sit debutalbum ”Yellow map” Med bassisten Lennart Ginman, trommeslageren Jeppe Gram og pianisten Steen Rasmussen. Og desuden Marilyn Mazur som special guest på et  nummer. Alle kompositionerne på Yellow Map er Lis Wessbergs.

https://www.liswessberg.com/home1

Steen Rasmussen, pianist og keyboard spiller i mange sammenhænge og inden for mange genrer. Eget orkester, Steen Rasmussen Quinteto som har udgivet syv meget roste albums og turnéret i Europa og Sydamerika med artister som Joyce Moreno, Leo Minax, Paulo Braga og Josefine Cronholm. Orkestret er både DMA-JAZZ nomineret og 2 gange CARLPRIS nomineret. Steen Rasmussen er også en efterspurgt sideman hos danske og udenlandske stjerner, som Lis Sørensen Søs Fenger, Danseorkestret, Sanne Salomonsen, Sebastian, Airto Moreira, Toninho Horta, Charlie Watts og Robertinho Silva

https://www.steenrasmussenpianist.com

KØB BILLET

Jazz på Skamling er intime koncerter som afholdes i det smukke Besøgscenter Skamlingsbanken. Første søndag i hver måned kan du opleve toppen af dansk jazz i en koncert, hvor du kommer helt tæt på kunstneren. Du kan kombinere koncerten med en tur rundt i landskabet på Skamlingsbanken og et besøg i det nye besøgscenter – entreen er inkluderet i billetten.

Alle jazz-koncerter på skamlingsbanken koster 90 kr.

I foråret er der planlagt følgende koncerter:

Søndag d. 12. februar kl. 16:00 – Rõivassepp/Eskildsen duo
Søndag d. 5. marts 16:00 – Gustaf Ljunggren/Emil de Waal
Søndag d. 2. april 16:00 – Lis Wessberg & Steen Rasmussen
Søndag d. 7. maj kl. 17:00 –Solborg/Banke/Heebøll
Søndag d. 4. juni kl. 16:00 – GuitarRama Jazzical

Jazz på Skamling er arrangeret af Museum Kolding og Jazz i Trekanten og støttet af Augustinus Fonden.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev